EnviroLink Forum
http://www.envirolink.org/forum/

Log in issues
http://www.envirolink.org/forum/viewtopic.php?f=2&t=4749
Page 1 of 1

Author:  Wayne Stollings [ Sun Jul 01, 2007 9:41 am ]
Post subject:  Log in issues

I am having to log in repeatedly, even with the option of automatic log in, is anyone else seeing this or is it just me?

It is a pain when it happens during posting (when quoting another) as the post you wrote is gone when you are logged with only the post you were quoting remaining.

Author:  josh knauer [ Sun Jul 01, 2007 10:30 am ]
Post subject:  Re: Log in issues

I'm not, but darnit... this upgrade was supposed to fix that problem for you. Maybe you need a new computer, internet connection and internet service provider? :wink:

Author:  Mr. Venom [ Sun Jul 01, 2007 11:23 am ]
Post subject:  Re: Log in issues

maybe he needs an iphone to fix the problem!!! :wink:

Author:  Wayne Stollings [ Sun Jul 01, 2007 6:28 pm ]
Post subject:  Re: Log in issues

josh knauer wrote:
I'm not, but darnit... this upgrade was supposed to fix that problem for you. Maybe you need a new computer, internet connection and internet service provider? :wink:


Actually this is a different problem and the original one does seem to be gone .... (this is the second new computer in the last year too)

Author:  Grace [ Mon Jul 02, 2007 10:42 am ]
Post subject:  Re: Log in issues

Maybe he needs speakers in his t*ts.

Seriously, I also had a few glitches with "submitted" a post. It wouldn't stick.

But I'm not complaining. My husband said never complain unless you have a solution. I never listen to him anyway so shutty in advancy.

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/