EnviroLink Forum
http://www.envirolink.org/forum/

Anyone else lose their connection to this board??
http://www.envirolink.org/forum/viewtopic.php?f=2&t=5849
Page 1 of 1

Author:  animallover [ Wed Dec 26, 2007 11:53 pm ]
Post subject:  Anyone else lose their connection to this board??

Did anyone else get kicked off the board and then couldn't get back on. It kept saying that the board couldn't be found.

Author:  josh knauer [ Thu Dec 27, 2007 4:28 am ]
Post subject:  Re: Anyone else lose their connection to this board??

Odd... I've not seen that before. Is it possible that there was a problem with your internet connection?

Author:  jhawk [ Thu Dec 27, 2007 7:33 am ]
Post subject:  Re: Anyone else lose their connection to this board??

I've had no problems in the last week. The problem I did have was due to my ISP being down for a whole day plus 5 hours a couple of days later , ie. Virgin media.

Author:  Wayne Stollings [ Thu Dec 27, 2007 7:53 am ]
Post subject:  Re: Anyone else lose their connection to this board??

I was not kicked off, but when I tried to get on last night I got the same error message as AL did about the site not being found. It very well could be AOL in my case.

Author:  animallover [ Thu Dec 27, 2007 8:45 am ]
Post subject:  Re: Anyone else lose their connection to this board??

No, it had nothing to do with AOL. I am on AOL as well but I also checked it on my other servers and got the same.

Author:  Iowanic [ Thu Dec 27, 2007 8:48 am ]
Post subject:  Re: Anyone else lose their connection to this board??

I couldn't get back on for a while last night. Said site couldn't be found.

Author:  josh knauer [ Thu Dec 27, 2007 12:50 pm ]
Post subject:  Re: Anyone else lose their connection to this board??

Maybe the gnomes decided to hide the site for a while? Ok, I have no idea. ](*,)

Author:  Grace [ Thu Dec 27, 2007 8:55 pm ]
Post subject:  Re: Anyone else lose their connection to this board??

Yes! I couldn't get on for 7 days. Weird.

Author:  josh knauer [ Fri Dec 28, 2007 12:21 am ]
Post subject:  Re: Anyone else lose their connection to this board??

Grace wrote:
Yes! I couldn't get on for 7 days. Weird.


Whoa! How did that happen? I'll have to investigate that one. :roll:

Author:  jhawk [ Fri Dec 28, 2007 7:55 am ]
Post subject:  Re: Anyone else lose their connection to this board??

josh knauer wrote:
Grace wrote:
Yes! I couldn't get on for 7 days. Weird.


Whoa! How did that happen? I'll have to investigate that one. :roll:



***************
In this case I think the 'Little Green men ' were to blame !

[-X [-X [-X

Author:  Grace [ Fri Dec 28, 2007 10:38 am ]
Post subject:  Re: Anyone else lose their connection to this board??

jhawk wrote:
josh knauer wrote:
Grace wrote:
Yes! I couldn't get on for 7 days. Weird.


Whoa! How did that happen? I'll have to investigate that one. :roll:



***************
In this case I think the 'Little Green men ' were to blame !

[-X [-X [-X



:mrgreen:

Author:  Iowanic [ Mon Nov 02, 2009 8:53 pm ]
Post subject:  Re: Anyone else lose their connection to this board??

About a hour or so ago, I couldn't get to this site. Was it down for some reason? :-k

Author:  josh knauer [ Tue Nov 03, 2009 8:22 am ]
Post subject:  Re: Anyone else lose their connection to this board??

Yep, the ISP that hosts the server had a major electrical outage yesterday afternoon. I believe everything has been up and running since.

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/