EnviroLink Forum

Community • Ecology • Connection
It is currently Tue Oct 21, 2014 11:13 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Dec 26, 2007 11:53 pm 
Offline
Member with over 1000 posts!
Member with over 1000 posts!

Joined: Wed Jul 11, 2007 8:38 am
Posts: 16150
Location: Florida
Did anyone else get kicked off the board and then couldn't get back on. It kept saying that the board couldn't be found.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 27, 2007 4:28 am 
Offline
Member with over 1000 posts!
Member with over 1000 posts!
User avatar

Joined: Tue Jun 24, 2003 11:53 am
Posts: 2281
Location: Pittsburgh, PA USA
Odd... I've not seen that before. Is it possible that there was a problem with your internet connection?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 27, 2007 7:33 am 
Offline
Member with over 1000 posts!
Member with over 1000 posts!

Joined: Tue Mar 20, 2007 2:49 pm
Posts: 7554
Location: England
I've had no problems in the last week. The problem I did have was due to my ISP being down for a whole day plus 5 hours a couple of days later , ie. Virgin media.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 27, 2007 7:53 am 
Offline
EnviroLink Volunteer
EnviroLink Volunteer
User avatar

Joined: Thu Jun 26, 2003 10:45 pm
Posts: 20562
Location: Southeastern US
I was not kicked off, but when I tried to get on last night I got the same error message as AL did about the site not being found. It very well could be AOL in my case.

_________________
With friends like Guido, you will not have enemies for long.

“Intellect is invisible to the man who has none”
Arthur Schopenhauer


"The difference between genius and stupidity is that genius has its limits."
Albert Einstein


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 27, 2007 8:45 am 
Offline
Member with over 1000 posts!
Member with over 1000 posts!

Joined: Wed Jul 11, 2007 8:38 am
Posts: 16150
Location: Florida
No, it had nothing to do with AOL. I am on AOL as well but I also checked it on my other servers and got the same.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 27, 2007 8:48 am 
Offline
Member with over 1000 posts!
Member with over 1000 posts!

Joined: Fri Jun 08, 2007 5:17 am
Posts: 9576
I couldn't get back on for a while last night. Said site couldn't be found.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 27, 2007 12:50 pm 
Offline
Member with over 1000 posts!
Member with over 1000 posts!
User avatar

Joined: Tue Jun 24, 2003 11:53 am
Posts: 2281
Location: Pittsburgh, PA USA
Maybe the gnomes decided to hide the site for a while? Ok, I have no idea. ](*,)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Dec 27, 2007 8:55 pm 
Offline
Member with over 1000 posts!
Member with over 1000 posts!
User avatar

Joined: Fri Jan 13, 2006 3:45 pm
Posts: 10701
Location: S. Fla
Yes! I couldn't get on for 7 days. Weird.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Dec 28, 2007 12:21 am 
Offline
Member with over 1000 posts!
Member with over 1000 posts!
User avatar

Joined: Tue Jun 24, 2003 11:53 am
Posts: 2281
Location: Pittsburgh, PA USA
Grace wrote:
Yes! I couldn't get on for 7 days. Weird.


Whoa! How did that happen? I'll have to investigate that one. :roll:


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Dec 28, 2007 7:55 am 
Offline
Member with over 1000 posts!
Member with over 1000 posts!

Joined: Tue Mar 20, 2007 2:49 pm
Posts: 7554
Location: England
josh knauer wrote:
Grace wrote:
Yes! I couldn't get on for 7 days. Weird.


Whoa! How did that happen? I'll have to investigate that one. :roll:



***************
In this case I think the 'Little Green men ' were to blame !

[-X [-X [-X


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Dec 28, 2007 10:38 am 
Offline
Member with over 1000 posts!
Member with over 1000 posts!
User avatar

Joined: Fri Jan 13, 2006 3:45 pm
Posts: 10701
Location: S. Fla
jhawk wrote:
josh knauer wrote:
Grace wrote:
Yes! I couldn't get on for 7 days. Weird.


Whoa! How did that happen? I'll have to investigate that one. :roll:



***************
In this case I think the 'Little Green men ' were to blame !

[-X [-X [-X



:mrgreen:


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Nov 02, 2009 8:53 pm 
Offline
Member with over 1000 posts!
Member with over 1000 posts!

Joined: Fri Jun 08, 2007 5:17 am
Posts: 9576
About a hour or so ago, I couldn't get to this site. Was it down for some reason? :-k


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 03, 2009 8:22 am 
Offline
Member with over 1000 posts!
Member with over 1000 posts!
User avatar

Joined: Tue Jun 24, 2003 11:53 am
Posts: 2281
Location: Pittsburgh, PA USA
Yep, the ISP that hosts the server had a major electrical outage yesterday afternoon. I believe everything has been up and running since.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group