EnviroLink Forum

Community • Ecology • Connection
It is currently Thu Apr 17, 2014 5:46 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: General Support Question
PostPosted: Thu Jul 03, 2003 3:51 pm 
Offline
Member with over 1000 posts!
Member with over 1000 posts!
User avatar

Joined: Mon Jun 30, 2003 9:27 am
Posts: 5776
Location: USA
Couldn't find anywhere else to put this, so here goes.

Why must I log in right after I hit the "post reply" button and then again after I try to "submit" the post? Seems like if I don't get it all typed out within a minute or two I have to log in again.

This is rather annoying, especially since the system likes me to type my username, password, and hit log, repeat, repeat, and finally, repeat before the system accepts it.

Oh yeah, and why doesn't HTML work in my posts?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 03, 2003 4:23 pm 
Offline
Member with over 1000 posts!
Member with over 1000 posts!
User avatar

Joined: Tue Jun 24, 2003 11:53 am
Posts: 2281
Location: Pittsburgh, PA USA
Fosgate wrote:
Couldn't find anywhere else to put this, so here goes.


I took the liberty of separating out your post into a new topic. This will allow others to learn from our discussion. For future reference, you can always just click on the button at the bottom left that says "new topic" when you want to create a new topic.


Fosgate wrote:
Why must I log in right after I hit the "post reply" button and then again after I try to "submit" the post? Seems like if I don't get it all typed out within a minute or two I have to log in again.

This is rather annoying, especially since the system likes me to type my username, password, and hit log, repeat, repeat, and finally, repeat before the system accepts it.


Not sure, but I think the system uses cookies. Do you have them enabled? They aren't evil cookies, in that we are not doing any sort of tracking, ad serving etc.

Fosgate wrote:
Oh yeah, and why doesn't HTML work in my posts?


Because you probably have "Disable HTML in this post" and/or "Disable BBCode in this post" checked. You can find more information about these features here:

http://www.envirolink.org/forum/faq.php

-josh


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 03, 2003 4:27 pm 
Offline
Member with over 1000 posts!
Member with over 1000 posts!
User avatar

Joined: Mon Jun 30, 2003 9:27 am
Posts: 5776
Location: USA
Josh wrote:
I took the liberty of separating out your post into a new topic. This will allow others to learn from our discussion. For future reference, you can always just click on the button at the bottom left that says "new topic" when you want to create a new topic.


D'oh!

Josh wrote:
Not sure, but I think the system uses cookies. Do you have them enabled? They aren't evil cookies, in that we are not doing any sort of tracking, ad serving etc.


I've got cookies enabled. Maybe it's a security setting or something. At any rate, I've found a way around it by simply logging in outright as soon as I arrive at express.envirolink.org.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Suggestion
PostPosted: Wed Sep 10, 2003 5:36 pm 
Offline
Member with 500 Posts!
Member with 500 Posts!
User avatar

Joined: Mon Jun 30, 2003 9:08 pm
Posts: 649
Location: Montana
Josh,

Have you ever thought about posting a weeky question to try to stimulate debate? Maybe it could be related to something recently in the news? I have to admit, this forum is pretty dull. Just my thoughts.

Ock


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 10, 2003 5:40 pm 
Offline
Member with over 1000 posts!
Member with over 1000 posts!
User avatar

Joined: Tue Jun 24, 2003 11:53 am
Posts: 2281
Location: Pittsburgh, PA USA
Ock-

That's a great suggestion. Is anyone willing to volunteer to do that? I can try, but I tend to run out of ideas really quickly. The whole idea of this place is for the users to decide what the content is, rather than the admins. If there are people out there who would like to make postings to try to stimulate conversation, please do.

With the new system I have the ability to get a better idea about the use of the boards and it is astounding how many unregistered lurkers there are that are obviously reading lots of posts but not registering and posting themselves.

Things are only going to get better if we all pitch in!

-josh


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 10, 2003 5:48 pm 
Offline
Member with 500 Posts!
Member with 500 Posts!
User avatar

Joined: Mon Jun 30, 2003 9:08 pm
Posts: 649
Location: Montana
wow ... that was a quick response. Thanks Josh,

Maybe you could start things off. I was thinking of something kindof official looking, rather than say, a question from Wayne. I really like the format of your new forum and it really loads well for me now. I always had so much trouble with the previous format. Keep up the good work.

Ock


Top
 Profile  
 
 Post subject: Messages
PostPosted: Mon Jan 03, 2005 4:59 pm 
Offline
EnviroLink Volunteer
EnviroLink Volunteer
User avatar

Joined: Thu Jun 26, 2003 10:45 pm
Posts: 20354
Location: Southeastern US
Josh,

I have a notice that I have 1 new message, but I cannot access it. I have tried two different computers on two different days to no avail. Is it just me or is there a problem with the system?

_________________
With friends like Guido, you will not have enemies for long.

“Intellect is invisible to the man who has none”
Arthur Schopenhauer


"The difference between genius and stupidity is that genius has its limits."
Albert Einstein


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Messages
PostPosted: Tue Jan 04, 2005 10:53 pm 
Offline
Member with over 1000 posts!
Member with over 1000 posts!
User avatar

Joined: Tue Jun 24, 2003 11:53 am
Posts: 2281
Location: Pittsburgh, PA USA
Satan Jr. wrote:
Josh,

I have a notice that I have 1 new message, but I cannot access it. I have tried two different computers on two different days to no avail. Is it just me or is there a problem with the system?


Hrmm... this is not good. I can't figure out what's going on. Let me dig into it a bit more. It could take me a while to fix this. :-(


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Messages
PostPosted: Tue Jan 04, 2005 10:58 pm 
Offline
EnviroLink Volunteer
EnviroLink Volunteer
User avatar

Joined: Thu Jun 26, 2003 10:45 pm
Posts: 20354
Location: Southeastern US
josh knauer wrote:
Satan Jr. wrote:
Josh,

I have a notice that I have 1 new message, but I cannot access it. I have tried two different computers on two different days to no avail. Is it just me or is there a problem with the system?


Hrmm... this is not good. I can't figure out what's going on. Let me dig into it a bit more. It could take me a while to fix this. :-(


Also I noticed when I hit the "memberlist button" or the "new message" I get the forum list ...they may be connected.

_________________
With friends like Guido, you will not have enemies for long.

“Intellect is invisible to the man who has none”
Arthur Schopenhauer


"The difference between genius and stupidity is that genius has its limits."
Albert Einstein


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 04, 2005 10:59 pm 
Offline
EnviroLink Volunteer
EnviroLink Volunteer
User avatar

Joined: Thu Jun 26, 2003 10:45 pm
Posts: 20354
Location: Southeastern US
I just tried the "PM" button and got the same thing ...

_________________
With friends like Guido, you will not have enemies for long.

“Intellect is invisible to the man who has none”
Arthur Schopenhauer


"The difference between genius and stupidity is that genius has its limits."
Albert Einstein


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group